ANEMONE - Non fictiune. Dragoste. Drama. Psihologic.

Categorii De dragoste Poezie Proză Psihologic
Autor(i) Ioana Monica Mihis
Format Electronic
Nota 5.00 (3 voturi)
Acordă o notă

Cred în ideea că tot ceea ce se petrece în jurul nostru ne afectează în mod involuntar, ne formează și ne schimbă. Evenimentele nu ne lasă indiferenți, ci ne invită să gândim, să reacționăm. Ne pot transforma într-un om mai bun, ne pot invăța lucruri esențiale, dar pot face și contrariul. Depinde doar de noi cum le interpretăm, cum ne raportăm la realitate…pentru că fiecare scrie câte un roman, al vieții sale. Și acest roman la rândul său se constituie într-o opțiune, căci poate să dea pe dinafară de fapte ori să irosească inutil paginile.

       Anemone este o tânără de aproape douăzeci și opt de ani, orfană, (dar cu o soră geamănă) care constată că tot ceea ce i se întamplă este menit să o transforme. E conștientă că fiecare pagină  va crea efecte durabile asupra personalității ei.

De curând concediată, singură, tristă , frustrată și părăsită cu ceva timp în urmă de Andrei, pare că totul s-a sfârșit.  Apoi, în scurt timp viața ei capătă sens, atunci când personajul experimentează o fascinantă incursiune în timp” și se îndrăgostește.

… Se afundă brusc într-o lume a sensibilității și a sentimentelor de care părea că este lipsită până atunci. Însă când totul pare perfect situația ia o întorsătură ciudată....

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles