Livrarea comenzilor

​ Modalități de livrare pentru produsele vândute în Librărie de Editura Sfântul Nicolae

Ebook-urile comerciale (cu sigla eBook) vândute de Editura Sfântul Nicolae vor fi vizibile în contul clientului în maxim 24 de ore de la achiziționare.
Editura Sfântul Nicolae pune în vânzare doar ebook-uri comerciale, aflate sub contract cu autorii, pe termen determinat.
Produsele digitale (e-books) fac excepție de la condițiile obișnuite de retur întrucât sunt considerate servicii de către legislația în vigoare și nu pot fi returnate (art. 16 lit. m) din Ordonanța de urgență nr. 34/2014).

​ Modalități de livrare pentru produsele vândute de afiliații Librăriei Scriitorilor

Cărțile fizice și cărțile electronice (cu sigla eLect) sunt vândute în mod direct de afiliații Librăriei Scriitorilor.
Produsele afiliaților nu sunt vândute de Editura Sfântul Nicolae. Cărțile fizice și ebook-urile electronice (cu sigla eLect) sunt vândute în mod personal și direct de afiliații Librăriei, care au achiziționat un raft virtual, fără a fi implicate mecanismele de vânzare prin card sau SMS proprii Librăriei Scriitorilor.
Prin mecanismele proprii de vânzare prin card sau SMS ale Librăriei Scriitorilor, Editura Sfântul Nicolae pune în vânzare doar ebook-uri comerciale, în urma încheierii unui contract cu autorii, pe termen determinat.