Schițe de lecții la biologie

Categorii Auxiliar didactic
Autor(i) Camelia Veronica Cosma
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-4808-1
Anul publicării 2023
Format eBook Comercial
Nota 4.38 (65 voturi)
Acordă o notă

Această lucrare este un material auxiliar util atât cadrelor didactice dar, mai ales, elevilor de gimnaziu, pentru orele de biologie, deoarece sintetizează prin aceste schițe de lecție conținutul lecțiilor de biologie, redând esențialul care trebuie reținut pentru atingerea competențelor generale, și anume: explorarea sistemelor biologice, a proceselor și a fenomenelor, cu instrumente și metode specifice, comunicarea adecvată în diferite contexte științifice și sociale, rezolvarea unor situații problemă din lumea vie, pe baza gândirii logice și a creativității, manifestarea unui stil de viață sănătos într-un mediu natural propice vieții, dar și a competențelor specifice, prevăzute în programa școlară. 

--

Ebook-urile comerciale pot fi lecturate (citite), NU vor putea fi și descărcate de cititori, nici printate. Accesarea ebook-ului se face prin intermediul butonului Lectură integrală, pe pagina destinată fiecărei cărți. 

Dacă, după cumpărare, butonul Lectură integrală nu apare in mod automat, vă rog sa ne sesizati incidentul prin sms la numărul 0745955210.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles