Oferte speciale

  • Livrarea prin firmă de curierat (taxa de transport - 14 RON) sau
  • PRIN POȘTĂ CU TRANSPORTUL GRATUIT
  • Plata în cont sau ramburs
  • Expedieri internaționale la prețul de 30 RON

Nașterea singură - Sarcina și nașterea pe cont propriu

Categorii Carte motivațională Dezvoltare personală Medicină-Sănătate Motivațională Stil de viață sănătos
Autor(i) Sarah Schmid
Stoc 6 buc.
Editura Fara editura
Anul publicării 2022
Nr. pagini 244
Format Tipărit
Nota 4.85 (322 voturi)
Acordă o notă

Cine ar trebui să citească cartea Freebirth - Nașterea singură - Sarcina și nașterea pe cont propriu? Oricine nu vrea să lase la voia întâmplării procesul sarcinii, nașterii, perioada postpartum și de alăptare și dorește să dobândească informații importante într-o manieră directă. Cartea este și o lectură extraordinară și pentru toate femeile care plănuiesc o naștere „hipnobirthing" Sarah Schmid este medic, mamă a nouă copii și pionier în nașterea singură. Cel mai recent, ea a născut singură acasă o pereche de gemeni. Videoclipurile ei de naștere de pe YouTube au fost accesate de milioane de ori, iar cartea ei Alleingeburt/Freebirth/Nașterea singură a devenit o parte indispensabilă a pregătirii pentru naștere. Ea transmite cunoștințe medicale de bază sănătoase într-un mod care este de înțeles pentru toată lumea și explică cum nașterea poate fi nedureroasă sau chiar complet nedureroasă. Răspunsurile bine întemeiate la întrebări importante despre o sarcină și o naștere autodeterminate fac să dispară temerile. În acest fel, viitoarele mămici se pot pregăti optim pentru naștere – indiferent unde va avea loc aceasta. Punctele importante din carte includ: * Nutriția și sănătatea în timpul sarcinii * Determinarea și optimizarea poziției copilului * Verificarea stării bebelușului fără CTG și ecografie * Măsuri împotriva opririi travaliului * Nașterea singură după cezariană * Nașterea singură când bebelușul este poziționat pelvian sau în cazul gemenilor "Nașterea singură" este o lectură valoroasă și pentru femeile care își monitorizează sarcina și nașterea în mod convențional, dar și pentru cadrele medicale din domeniul obstetricii (medic obstetrician, moasa, ginecolog). Tot în carte vei mai găsi: * numeroase ilustrații pentru o mai bună înțelegere * relatări ilustrate despre nașterile singure planificate sau neplanificate a 30 de mame * sfaturi extraordinare pentru primele zile cu nou-născutul. ”.

"Fiecare femeie este creată pentru a da naștere unui copil cu ajutorul propriei puteri. Doar că societatea noastră a reușit ca noi , femeile, să ne îndoim de corpul nostru si actual suntem foarte departe de ceea , in cel mai îndepărtat curs al istoriei omenirii, a fost pur și simplu destul de normal."

Detalii carte "Nașterea singură" de Sarah Schmid

Titlul în limba română "Nașterea singură - Sarcina și nașterea pe cont propriu

Cod ISBN 978-973-0-367-089

Autor Sarah Schmid

Traducere în limba română: Viorela Lupu

Anul apariției ediției în limba română: 2022

Numărul de pagini: 244

Dimensiuni 22 x 17,6 cm

Titlul original "Alleingeburt", editura Edition Riedenburg, Salzburg, Austria, anul 2014, titlul in limba engleza "Freebirth"

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor (1 comentarii)

Adăugat de Ghitea Anuta în 07.10.2022 15:53:35
Foarte bună cartea, recomand din suflet. Pe mine m-a ajutat foarte mult

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles