Infernul minții. Incursiune autobiografică prin tulburările de anxietate - ebook

Categorii Dezvoltare personală Psihoterapie
Autor(i) Michael Preda
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-3972-0
Anul publicării 2021
Nr. pagini 306
Format eBook Comercial
Nota 4.93 (218 voturi)
Acordă o notă
De-a lungul vieții am avut ghinionul și neșansa, sau binecuvântarea și norocul de a dezvolta pe rând, tulburare de panică, anxietate generalizată, depersonalizare, migrene cu aură, episoade depresive ușoare, tulburare obsesiv - compulsivă și altele mai puțin importante. Voi prezenta o incursiune a mea prin aceste încercări ale vieții și cum am ieșit victorios pe cealaltă parte. Nu încurajez să faceți lucrurile așa cum le-am făcut eu, dar sper că vă voi oferi o perspectivă care vă va ghida pe drumul spre eliberare din ghearele propriilor minți. 
 

---------------------------------

 După cumpărarea ebook-ului, în mod automat, cartea devine accesibilă online, prin intermediul butonului Lectură integrală, afișat automat pe pagina cărții. Ebook-urile comerciale sunt accesibile online - nu pot fi descărcate sau printate. Dacă, dintr-o eroare de sistem, butonul Lectură integrală nu este afișat pe pagina cărții, după ce ați cumpărat-o, anunțați incidentul, prin sms la 0745955210 sau email la librariascriitorilor@yahoo.com, menționând numele Dvs, și vom asocia manual butonul Lectură integrală în contul Dvs.

 

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor (1 comentarii)

Adăugat de Rodica Zaharniciuc în 10.03.2022 17:13:55
O carte minunata! Te prinde povestea. Dacă începi sa o citesti, nu te mai poti opri și e plina de informații utile tuturor!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles