Ora următoare

Categorii Dezvoltare personală
Autor(i) Ariana Pero
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-3828-0
Anul publicării 2021
Format eBook Comercial
Nota 4.19 (133 voturi)
Acordă o notă

 

„Ora potrivită” este o carte biografică, prezentând parcursul unei fete nevăzătoare din copilărie până la vârsta adolescenței. Astfel, aceasta ne prezintă experiențele trăite în școlile din Franța și din România, calvarul operațiilor la ochi, discriminarea societății și, în final, găsirea unui drum potrivit: escalada…

Inițial, Aiana, personajul principal, se temea să se cațere, dar, la un moment dat, teama se transformă în curaj, iar escalada în pasiune. Aiana ajunge în lotul național de paraclimbing, datorită unor oameni grozavi de la Asociația Climb Again București, dar lupta acesteia continuă: locuiește în Arad, are probleme în găsirea unui antrenor, unei săli de cățărat, aspecte care o ambiționează să lupte cu tot sufletul pentru ceea ce dorește.

Toate aceste experiențe sunt intercalate cu gânduri despre viață și lume, despre pandemii și alte obstacole și despre felul în care putem ajunge cea mai bună variantă a noastră.

O adevărată lecție de viață oferită de Aiana, adolescenta care merge până în pânzele albe pentru visurile ei.

-------------

 

         După cumpărarea ebook-ului, în mod automat, cartea devine accesibilă online, prin intermediul butonului Lectură integrală, afișat automat pe pagina cărții. Ebook-urile comerciale sunt accesibile online - nu pot fi descărcate sau printate. Dacă, dintr-o eroare de sistem, butonul Lectură integrală nu este afișat pe pagina cărții, după ce ați cumpărat-o, anunțați incidentul, prin sms la 0745955210 sau email la librariascriitorilor@yahoo.com, menționând numele Dvs, și vom asocia manual butonul Lectură integrală în contul Dvs.

 

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor (1 comentarii)

Adăugat de Carina Baba în 30.08.2021 04:52:08
O lecție de viață prezentată cu umor, cu ironie și autoironie de Ariana Pero, elevă în clasa a IX-a. Merită!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles