Bacalaureat - Filosofie - Modele de subiecte şi rezolvări - Subiectul II

Categorii Bacalaureat
Autor(i) Valentin Popa
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
Format eBook Comercial
Nota 5.00 (1 voturi)
Acordă o notă

Ghidul "Filosofie - Modele de subiecte şi rezolvări - Subiectul II" pentru disciplina Filosofie este oferit de Prof. Dr. Valentin Popa, cadru didactic ce dăruieşte exemplar această disciplină elevilor, dăruire demonstrată prin rezultatele remarcabile şi constante la Olimpiade Naţionale şi Judeţene, Examene de Bacalaureat şi Admitere în instituţii superioare de învăţământ.

Ghidul "Bacalaureat - Filosofie. Modele de subiecte şi rezolvări" conţine 300 de modele de subiecte şi rezolvări, grupate pe tematica şi subiectele examenelor de bacalaureat din 2008 şi 2009 - ca suport de bază pentru Examenul de Bacalaureat. 


Rezolvările sunt puse la dispoziţie în format online, accesibile și pe smartphone sau tablete, în ordinea subiectelor date de Minister în anul 2009. Subiectele pot fi descărcate gratuit din site-ul Ministerului (download).

După cumpărare, autentificați-vă în Librăria Scriitorilor, intrați pe pagina de prezentare a cărții cumpărate și accesați tab-ul/butonul care a devenit vizibil: Lectură integrală.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor (1 întrebari)

Întrebare carte Bacalaureat - Filosofie - Modele de subiecte şi rezolvări - Subiectul II (Adăugat de bzamfir în 26.02.2019 20:59:27 )
Acum functioneaza. Multumesc
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles