Psihologia în exemple și modele explicative (eBook)

Categorii Comunicare Educație Cultură generală Psihologie
Autor(i) Margareta Modrea
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-1156-6
Anul publicării 2017
Nr. pagini 118
Format eBook Comercial
Răsfoire carte Da
Nota 4.97 (1164 voturi)
Acordă o notă

 CARTEA ESTE INDISPONIBILĂ PENTRU VÂNZARE 

“Psihologia în exemple și modele explicative” apărută inițial în 1998, a fost proiectată în primul rând pentru a fi utilă elevilor care urmează să susțină examene de bacalaureat și concursuri de admitere la facultățile de psihologie. Autoarea, psiholog dr. Margareta Modrea, a reușit să prezinte complexele fenomene psihice (percepție, gândire, afectivitate, voință etc.) oferind atât explicații clare, în cuvinte pe înțelesul tuturor, cât și –mai ales- exemple din viața reală, imediată, a fiecăruia dintre noi. Astfel, lucrarea “Psihologia în exemple și modele explicative” a trezit curiozitatea și altor persoane, cum ar fi: profesori care predau psihologia, studenți care urmează cursuri de psihologie, părinți dornici să-și înțeleagă mai bine copiii și să-i educe pe baze științifice, sau persoane care au vrut pur și simplu să se cunoască mai bine pe ele însele. 

 În această a doua ediție în format eBook a lucrării “Psihologia în exemple și modele explicative”, autoarea Margareta Modrea a realizat câteva “actualizari” ale conținutului și aspectului. Astfel, a reformulat și completat unele explicații, a adaptat textul la noile cerințe lingvistice/gramaticale impuse în ultimul timp, a făcut unele recomandări de lectură suplimentară, a adăugat la titlurile capitolelor unele sintagme care să orienteze imediat asupra temei respective; a inclus, de asemenea, un nou eseu despre personalitatea care a marcat poate cel mai profund evoluția psihologiei, Sigmund Freud.  

Lucrarea de față invită la o lectură atentă și la reflecție pentru o mai bună cunoaștere a sufletului omenesc, mai ales în condițiile vieții complicate pe care o trăim cu toții. 

Explicaţii privind ebook-ul

După cumpărare (plată fie prin SMS, fie prin card), pe această pagină a cărţii va deveni vizibil, în mod automat, un nou buton, Lectură integrală, care oferă acces - inclusiv pe telefoane mobile şi tablete - la conţinutul cărţii prezente.

Ebook-ul este online (poate fi citit, dar nu poate fi descărcat, ori oferit în continuare altor persoane). Pentru a fi citit - pe orice laptop, desktop, smartphone sau tabletă, trebuie să fiţi autentificat în contul Dvs.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor (1 comentarii)

Adăugat de 1560320687396201 în 03.01.2018 21:08:00
O carte extraordinara !

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles