Oferte speciale

  • La aproximativ o săptămână de la primirea cărții comandate, scriitorul se oferă să vă sune pentru o discuție caldă, de 10-15 minute, în jurul cărții și vieții. Fără politică!

De la cai verzi la stele

Categorii Dezvoltare personală Roman autobiografic
Autor(i) Grațiela Țurțu
Stoc 59 buc.
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-0079-9
Anul publicării 2015
Nr. pagini 228
Format Tipărit
Autograf Autorul acordă autograf
Nota 4.68 (151 voturi)
Acordă o notă

Ideea acestei cărți este de a demonstra doritorilor că, indiferent de vârstă sau condiție socială, dacă ai un vis, pe care alții îl vor cataloga prin expresia: "Visezi la cai verzi pe pereți", tu vei putea ajunge la "stele". Și, chiar de nu vei atinge nici o stea totuși nu te vei murdări cu noroi.

În același timp, fiindcă am avut ocazia să prind și epoca de "aur" din istoria noastră zbuciumată, am pus în carte diferite crâmpeie de viață și reflecții din acea perioadă. Cu siguranță, noua generație nu știe cum se jucau sau cât de fericiți erau copiii în epoca comunistă. Să le povestim!

Cartea este captivantă prin povestiri și întâmplări trăite din plin de către personaje, prin momente care te pot șoca sau te vor face să râzi cu lacrimi, care te vor purta prin viață și lumea largă.

Cu deosebit respect,

Grațiela Țurțu

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor (1 comentarii)

Adăugat de prundeanu elena în 15.06.2015 08:25:50
Am inceput sa citesc cartea, trebuie sa scrii in continuare!!!!!!!!!!! Recomand tuturor sa o citeasca, fiecare se poate regasi in unul dintre capitole.Succes.

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles