Marea greșeală a "marelui" Einstein

Categorii Lucrări științifice
Autor(i) Ovidiu Bidian
Stoc 5 buc.
ISBN 978-973-108-587-6
Anul publicării 2015
Nr. pagini 140
Format Tipărit
Răsfoire carte Da
Nota 5.00 (1 voturi)
Acordă o notă

În această carte prezint una dintre cele mai răsunătoare erori din istoria omenirii: teoria relativității a lui A. Einstein.

Am reluat, una după alta, erorile de gîndire care au permis ca o iluzie să fie prezentată drept realitate. Principiile pe care este bazată "știința" sînt greșite, este nevoie de o reformă adîncă a sistemului de gîndire și de abordare a realității.

Faptul că un om greșește nu este un lucru extrem de grav dar dacă greșeala respectivă este preluată de alții și prezentată drept adevăr, lucrurile se schimbă iar consecințele pot fi extrem de grave. Principiile actuale ale științei sînt greșite, datorită acestora s-a ajuns în această situație. Practic teoria relativității a ținut în loc o parte importantă a științei în ultima sută de ani. Această iluzie a anulat pur și simplu realitatea, evident cu efecte drastice.

Tentativa de a promova o "știință" fără Dumnezeu, Cel ce a făcut această lume din nimic, este evident sortită eșecului. Prin această lucrare ateismul o să primească o lovitură foarte puternică, definitivă, sper eu.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles