Secretele unei Manichiuri Clasice Impecabile

Categorii Beauty Dezvoltare personală
Autor(i) Alexandra Paraschiv
Stoc 7 buc.
Editura Editura Sfântul ierarh Nicolae
ISBN 9786063050084
Anul publicării 2024
Nr. pagini 146
Format Tipărit
Nota 5.00 (4 voturi)
Acordă o notă

Această carte este dedicată tuturor pasionaților de manichiură, artiștilor unghiilor și iubitorilor de frumos care transformă fiecare ședință de îngrijire a unghiilor într-o experiență artistică. 

Este o alegere minunată să oferi o carte despre manichiură cadou pentru cineva pasionat de acest domeniu.Cartea  are alocată o pagină creată special pentru dedicație.

Dacă ești în căutarea unei cărți care să acopere detaliat tehnicile și secretele manichiurii clasice, aceasta carte este pentru tine. Această carte oferă o perspectivă detaliată asupra structurii unghiei, produselor folosite în manichiură și a tehnicilor de aplicare. Autorul,  oferă informații științifice și practice esențiale pentru oricine dorește să înțeleagă în profunzime arta manichiurii.

Această carte este dedicată pasionaților de frumusețe, în special celor care sunt interesați de manichiura clasică. Indiferent dacă preferați manichiura cu lac clasic, manichiura french clasică, manichiura cu gel clasic sau variantele de manichiură cu ojă clasică sau oja semipermanenta  în diferite culori (roșie, nude, neagră, albă, roz, albastră, metalică), veți găsi informații valoroase în paginile următoare.

Autorul își propune să vă ofere o perspectivă asupra modului în care această carte a fost concepută și să vă încurajeze să adaptați conținutul în funcție de nevoile și preferințele voastre.

Fiecare subcapitol va explora în detaliu aspecte relevante pentru fiecare tip de manichiură.

 Vom discuta despre tehnicile corecte de aplicare a lacului și a gelului, vom oferi sfaturi pentru menținerea manichiurii pe termen lung și vom dezvălui trucuri secrete pentru a obține o manichiură impecabilă.

În plus, vom aborda și subiecte precum îngrijirea unghiilor, a cuticulelor și a pielii din jurul unghiilor, pentru a vă ajuta să aveți un look complet și elegant.

Vă invităm să vă aventurați în această călătorie a manichiurii clasice impecabile și să descoperiți secretele și tehnicile care vă vor ajuta să obțineți o manichiură de invidiat. Așteptați-vă la o lectură informativă și captivantă, plină de sfaturi și trucuri pe care le puteți aplica imediat.

Pentru comenzi directe  sunați la numarul de telefon 0738133877 sau  trimite-ți mail  la alexandraparaschivorg@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles