Oferte speciale

  • - Semn de carte

Femeie, meriți mai mult! Cum să treci peste un divorț

Categorii Dezvoltare personală
Autor(i) Cosmina Bumbar
Stoc 25 buc.
Editura Sfântul Ioan
ISBN 978-630-317-025-1
Anul publicării 2023
Nr. pagini 85
Format Tipărit
Autograf Autorul acordă autograf
Nota 2.33 (138 voturi)
Acordă o notă

Femeie, meriți mai mult! este o carte concepută sub formă de ghidare motivațională destinată sufletelor care ajung în pragul unei despărțiri sau al unui divorț și nu mai găsesc sensul vieții, dar este la fel de utilă și celorlalte persoane, deoarece oferă sfaturi utile pentru evoluția spirituală și dezvoltarea personală. Este o carte inspirată din realitate trecută prin filtrul experienței și al conștientizării, datorită procesului de vindecare și de evoluție spirituală.

Toate informațiile oferite în carte sunt o însumare a zece ani de cunoaștere, cercetare, dezvoltare personală și conștientizare, venite în urma experiențelor trăite, dar și a cursurilor de Theta Healing, Reiki, Astrologie și Numerologie, urmate de-a lungul anilor.

În diferite momente și etape ale vieții ne vine în minte întrebarea De ce mie? Tot ce trebuie să știm și să înțelegem este că suntem ființe minunate, că totul este doar experiență, aici pe Pământ, o joacă a sufletelor și că nu trebuie să luăm totul în tragic. Să ne eliberăm de regrete și resentimente, să practicăm recunoștința, iar Universul ne va răsplăti pentru această înțelepciune de care dăm dovadă. 

O parte din sufletul meu așteaptă să se întâlnească cu o parte din sufletul tău și, împreună, să facem lumea mai bună, mai frumoasă și mai adevărată. Dă-ți voie și începe acum procesul de conștientizare și vindecare și fii fericită. Meriți asta mai mult ca oricând!

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles