Adevărata trezire spirituală și activarea geniului creator

Categorii Dezvoltare personală
Autor(i) Adelaida Ionescu
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-3976-8
Anul publicării 2021
Format eBook Comercial
Răsfoire carte Da
Nota 4.86 (119 voturi)
Acordă o notă

Orice om care dorește să se trezească spiritual (creșterea inteligenței inimii prin conectarea la divin) și să își activeze creierul pentru a funcționa mai mult de zece la sută o poate face la voință, fie chiar și citind primele pagini ale cărții. Formula/ soluția/ pașii/ tehnica/ rețeta/ esența cărții este prezentată/ rezumată la început, restul conținutului reprezentând aprofundarea, dar și menținerea ideii de bază.

## Stop karmei negative##

###Când noi setăm intenția de a fi lumină, karma negativă nu se va mai crea (sau foarte puțin, pănă învățăm să funcționăm total pe pozitiv-minte, gând, faptă)) și aceea karma din trecut, ce a rămas, se va diminua și chiar va dispărea. Vom mai primi lecții, obstacole sau teste de credință. Din când în când, suntem testați dacă mergem să cunoaștem adevărul. Nu trebuie să mai așteptăm zece sau douăzeci de ani ca să vedem schimbarea, în noi, în lume… pur și simplu, întelegem că schimbarea este aici și acum, este o schimbare de percepție, de mentalitate, de unghi și perspectivă, începând la nivel individual, fiecare dintre noi făcându-și munca interioară. ###Lumina

Prin trezirea spirituală devenim lumină, conștiința cristică sau budhistă, accesăm iubirea profundă din adâncul sufletului nostru. Așa că aleg să îmi revizuiesc viața și îmi iau responsabilitatea, față de mine, să păstrez  tot ce este bun din experiența mea, să iert pe cei ce m-au rănit sau/ și pe care am rănit.

Aleg să fiu lumină   ####

 

-------------

 

         După cumpărarea ebook-ului, în mod automat, cartea devine accesibilă online, prin intermediul butonului Lectură integrală, afișat automat pe pagina cărții. Ebook-urile comerciale sunt accesibile online - nu pot fi descărcate sau printate. Dacă, dintr-o eroare de sistem, butonul Lectură integrală nu este afișat pe pagina cărții, după ce ați cumpărat-o, anunțați incidentul, prin sms la 0745955210 sau email la librariascriitorilor@yahoo.com, menționând numele Dvs, și vom asocia manual butonul Lectură integrală în contul Dvs.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles