Strategii de combatere a criminalității organizate

Categorii Lucrări științifice Management
Autor(i) Laurențiu-Andrei Dănciulescu
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-3694-1
Anul publicării 2021
Nr. pagini 262
Format eBook Comercial
Nota 4.76 (45 voturi)
Acordă o notă

Strategii de combatere a criminalității organizate încearcă să prezinte, într-o manieră specifică, analiza problematicii legate de stabilirea și identificarea celor mai importanți factori care influențează vizibil managementul strategic și performanțele întregului palier managerial al instituțiilor abilitate în prevenirea și combaterea criminalității.

Acestea din urmă s-au confruntat cu modificări esențiale în ceea ce privește cadrul de funcționare propriu, fiind supuse unor presiuni venite atât din partea puterii politice, cât și a cetățenilor. 

Ideea de strategie este de multe ori asociată cu o abordare generală, cu formulări care pot fi considerate chiar utopice, abordări fără formă, uneori dublate de lipsa de conținut. Din păcate, mecanismelor ce țin de managementul strategic nu li se oferă suficientă importanță în procesul formării și reformării sistemelor de luptă împotriva criminalității, domeniu considerat a fi dependent în mare parte numai de soluțiile venite din parte mediului juridic.

Ignorarea unor perspective de ordin strategic, dar și pregătirea deficitară din punct de vedere managerial sunt factori care afectează activitatea instituțiilor, care au de suferit din cauza lipsei de inițiative, dar și din cauza lipsei de flexibilitate necesare în procesul de funcționare. Consolidarea unor strategii la nivel instituțional reprezintă un proces foarte complex de consolidare și adaptare în fața schimbării, prin intermediul căruia este direcționat procesul social, economic și politic. 

 

-----------------------------------

 

După cumpărarea ebook-ului, în mod automat, cartea devine accesibilă online, prin intermediul butonului Lectură integrală, afișat automat pe pagina cărții. Ebook-urile comerciale sunt accesibile online - nu pot fi descărcate sau printate. Dacă, dintr-o eroare de sistem, butonul Lectură integrală nu este afișat pe pagina cărții, după ce ați cumpărat-o, anunțați incidentul, prin sms la 0745955210 sau email la librariascriitorilor@yahoo.com, menționând numele Dvs, și vom asocia manual butonul Lectură integrală în contul Dvs.

 

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles