Aromaterapia - metoda naturală eficientă pentru prevenirea și tratarea unor boli

Categorii Medicină-Sănătate
Autor(i) Dr. farmacist Rosenberg Ladislau
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-3700-9
Anul publicării 2021
Nr. pagini 82
Format eBook Comercial
Nota 5.00 (5 voturi)
Acordă o notă

 

Cartea “Aromaterapia - metodă naturală eficientă pentru prevenirea și tratarea unor boli”, publicată online sub formă de ebook, prezintă rolul și importanța utilizării diverselor uleiuri volatile în terapeutică și cosmetică.

Lucrarea reflectă experiența de peste patru decenii a autorului în domeniul diverselor terapii complementare și alternative, cum sunt: aromaterapia, apiterapia, dietoterapia, fitoterapia, homeopatia, masajul terapeutic, ș.a.

Metodele naturale de tratament, printre care aromaterapia ocupă un loc bine fundamentat din punct de vedere științific, contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea arsenalului terapeutic în lupta noastră cu bolile și pentru păstrarea sănătății.

-----------------------------------

După cumpărarea ebook-ului, în mod automat, cartea devine accesibilă online, prin intermediul butonului Lectură integrală, afișat automat pe pagina cărții. Ebook-urile comerciale sunt accesibile online - nu pot fi descărcate sau printate. Dacă, dintr-o eroare de sistem, butonul Lectură integrală nu este afișat pe pagina cărții, după ce ați cumpărat-o, anunțați incidentul, prin sms la 0745955210 sau email la librariascriitorilor@yahoo.com, menționând numele Dvs, și vom asocia manual butonul Lectură integrală în contul Dvs.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor (1 comentarii)

Adăugat de Ion Iliescu în 12.08.2021 17:42:38
Acest autor are prenumele Rosenberg sau aromaterapia lui nu mai funcționează dacă își scrie prenumele în fața numelui de familie, ca toți oamenii normali? Cartea este scumpă. Eu as fi lansat-o gratis și vindeam in schimb linia personala de parfumuri cu efect "terapeutic". Mă mir că nu i-a venit ideea. Sunt multe gâsculițe care i-ar cumpără extractul de coada șoricelului.

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles