Theoretikon - Suport de Curs teoretic și practic de Muzică Psaltică

Categorii Muzică
Autor(i) Laurențiu Ioan Truță
ISBN 978-606-509-461-1
Anul publicării 2020
Nr. pagini 407
Format eBook Comercial
Nota 4.34 (147 voturi)
Acordă o notă

 

Prin parcurgerea acestui volum, cititorul poate experimenta minunata lume a muzicii vechi bisericești bizantine. Cartea propune o incursiune în lumea muzicii psaltice, pornind de la noțiunile de bază, organizate progresiv pe înțelesul tuturor. Totodată, partea practică a cărții este susținută de înregistrările audio ale cântărilor și exercițiilor, fiind un important reper la nivel interpretativ în această direcție.

În sprijinul studiului materialelor vine și Cursul Online de Muzică Psaltică organizat de Centrul Cultural Lumină Lină - Studii de Muzică Bizantină. În cadrul cursului, prezentul volum reprezintă principalul material sau suportul acestuia. Cartea se adresează atât începătorilor (exercițiile caracterelor vocalice de bază, intervalele și glasurile bisericești), cât și celor de nivel intermediar (hironomiile și teoria muzicii psaltice).

Această carte este în format ebook - online. Nu se poate descărca sau printa.

Pentru un exemplar comandat puteți solicita înregistrările audio (gratuit) în format mp.3, la adresa de e-mail: laurentiutruta1@gmail.com sau la tel. 0741 679 566

 

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor (4 întrebari)

Întrebare carte Theoretiko de Curs teoretic și practic de Muzică Psaltică (Adăugat de Ovidiutz78_ în 12.10.2020 19:05:59 )
Buna seara, am comandat cartea in Germania . Vreau sa va întreb dacă e posibil sa ajunga aici?
Întrebare carte Theoretikon - Suport de Curs teoretic și practic de Muzică Psaltică (Adăugat de AndreeaTanase în 29.09.2020 17:00:56 )
Va rog sa imi transmiteți cum pot accesa cartea Theoretikon, nu am gasit nici pe mail, nici pe site. Va mulțumesc!
Întrebare carte Theoretikon - Suport de Curs teoretic și practic de Muzică Psaltică (Adăugat de AndreeaTanase în 29.09.2020 16:59:30 )
Accesare carte
Întrebare carte Theoretikon - Suport de Curs teoretic și practic de Muzică Psaltică (Adăugat de c0manu în 22.09.2020 07:03:37 )
Buna ziua Am cumparat aceasta carte,(Theoretikon ) dar nu vad vreo optiune de a o deschide. Multumesc.
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles