Regăsirea drumului pierdut

Categorii Dezvoltare personală Medicină-Sănătate Psihoterapie
Autor(i) Svetlana Belen
Stoc 417 buc.
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-2752-9
Anul publicării 2020
Nr. pagini 218
Format Tipărit
Răsfoire carte Da
Nota 4.90 (293 voturi)
Acordă o notă
Această carte ne ajută să regăsim echilibrul prin viețuirea armonioasă cu natura. Cu acest scop ne oferă diverse alternative și remedii naturiste care pot sustitui   industria farmaceutică și alimentară în mare parte.
Capacitățile minții noastre sunt enorme, dar nu le folosim: de exemplu, putem controla durerea prin unele mecanisme oferite de natură, eliminând analgezicele.
Chimizarea prin produse de curățenie ne pune în conflict cu microcosmosul nostru și biosfera mediului înconjurător; dar acestea pot fi sustituite cu substanțe netoxice.
Vindecarea oricărei boli constă în puterea gândului pozitiv, având inima deschisă către Creator. De asemenea, și în detoxifiere, împreună cu refacerea resurselor de nutrienți.
Este o carte de auto-ajutor, care ne propune să cunoaștem și să folosim resurse naturale, oferite de Creator. Este descris mecanismul de autoreparare al corpului - privind homeostazia și metodele de stimulare.
Cartea conține dicționarul bolilor și remediilor, metode de detoxifiere și refacere a depozitelor necesare organismului pentru vindecare.
Conține, de asemenea, rețete care ne ajută să eliminăm uzul casnic al substanțelor chimice dăunătoare, prin înlocuirea lor cu cele necesare, precum: detergentul de casă, pasta de dinți, cremelor și loțiunilor naturale, prepararea pâinii fără drojdie etc...
 
 

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor (1 comentarii)

Adăugat de admin în 08.08.2021 13:42:25
O carte foarte bună. Recomand.

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles