Ești sătul de sărăcie ?

Categorii Dezvoltare personală Financiar-bancar
Autor(i) Alexander Arden II
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-2861-8
Anul publicării 2020
Nr. pagini 288
Format eBook Comercial
Răsfoire carte Da
Nota 4.83 (6 voturi)
Acordă o notă

 

Ce vă poate oferi lecturarea acestei cărţi?

 

     Pe scurt, odată ce veți fi asimilat şi însuşit informaţiile prezentate aici veți avea o capacitate superioară de autocontrol cumulată cu abilitatea de a vă schimba viitorul. Va fi alegerea dumneavoastră dacă veți rămâne la nivelul la care sunteți acum sau veți escalada culmile succesului. Libertatea financiară va fi doar o alegere pentru dumneavoastră.

     Veți întâlni în carte (dacă o veți citi integral) şi un exemplu de activitate care vă poate duce aproape de un nivel mediu în ceea ce priveşte obiectivul pe care vi-l alegeți. Dacă vreți să ajungeți în Top 300 Capital atunci va trebui să parcurgeți mai mulţi paşi printre care se află şi atingerea nivelului mediu amintit mai sus.

      Ce înţeleg eu prin nivel mediu? Caut să aveți un loc de muncă de care să fiți mulţumit, desfăşurând o activitate care vă place şi pentru care să fiți plătit bine (cel puţin bine), să încasați lunar sau anual sume de bani de pe urma unei prime investiţii, acele sume de bani care vor fi absolut necesare pentru ridicarea micului vostru imperiu financiar, să aveți cunoştinţele necesare (după o anumită perioadă de timp, ce se poate desfășura pe câţiva ani) pentru a începe ridicarea imperiului vostru financiar.

 

Ce veți investi pentru a ajunge pe culmile succesului?

 

     Dacă vă aşteptați să spun că veți investi suma de bani X sau Y şi totul va fi gata atunci aveți mult timp de aşteptat. Să fim serioşi! Dumneavoastră nu aveți bani pentru investiţii, altfel nu ați mai avea nevoie să citiți această carte. Nu aveți bani pentru investiţii dar cartea de faţă vă va arăta cum să câştigați aceşti bani.

     Acum că am stabilit că nu banii sunt începutul de care dumneavoastră aveți nevoie, vă întrebați probabil ce altceva puteți folosi pentru a demara construcţia micului vostru imperiu financiar. Răspunsul este timp şi efort.

     Pe parcursul cărţii veți afla cum să folosiți aceste două ingrediente pentru a obţine libertatea financiară. O cantitate moderată de timp şi un efort considerabil sunt ingredientele secrete care vă vor duce pe culmile succesului.  Dacă sunteți pregătit să investiți aceste două resurse nepreţuite atunci aveți în faţa voastră un viitor strălucit.

 

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles