Germană conversaţională pentru îngrijitori de bătrâni

Categorii Comunicare Dicționare
Autor(i) Stela Mateuț
Stoc 52 buc.
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-671-057-2
Anul publicării 2012
Nr. pagini 239
Format Tipărit
Nota 3.90 (10 voturi)
Acordă o notă

Prezenta lucrare vine în sprijinul persoanelor de vârsta a doua care doresc a îngriji bãtrâni în strãinãtate, şi nu numai. Pentru uşurarea asimilãrii cuvintelor şi a expresiilor, întregul înscris a fost redat dupã modul în care se spun cuvintele, şi nu dupã regula redãrii scriptice în limba germanã. 

Conţine în jur de 100 verbe conjugate la timpul prezent, trecut şi viitor, cuvinte de legãturã pentru ele, exerciţii practice de asimilare şi îmbogãţire a vocabularului propriu. Aceste exerciţii sunt adaptate pentru asimilarea uşoarã a celor cu vârsta cãreia mã adresez, sunt bazate pe traduceri şi modalitãţi de redare a propoziţiilor, a frazelor, de legare a cuvintelor. Întrebãrile necesare şi rãspunsurile gata pregãtite, pentru diverse locaţii sau situaţii dificile, sunt prevãzute, de asemenea. 

Această lucrare sprijinã susţinerea interviului oral la angajare, este un ajutor rapid, uşor şi practic pentru comunicarea atât cu persoana îngrijitã sau cu aparţinătorii acesteia, cât şi comunicarea verbalã necesarã în alte domenii de activitate. 

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles