Fișe de lucru pentru corectarea dislexiei și disgrafiei

Categorii Logopedie
Autor(i) Necula Olguța
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-2565-5
Anul publicării 2019
Nr. pagini 209
Format eBook Comercial
Nota 4.56 (119 voturi)
Acordă o notă

Această lucrare reprezintă un suport important pentru copiii care se confruntă cu tulburări de scris-citit. Cartea cuprinde fișe de lucru în format A4 și vizează consolidarea literelor, educarea auzului fonematic, dezvoltarea abilității de discriminarea auditivă, vizuală și grafică a sunetelor, precum și însușirea abilităților de scris-citit a silabelor, cuvintelor, propozițiilor și textelor. Elaborarea exercițiilor are la bază principii terapeutice atestate de literatura de specialitate, precum și o abordare atractivă pentru copii, cu o contribuție deosebită asupra creșterii motivației pentru scris-citit.

Cartea este de tip ebook online. Ea NU se poate descărca. Totuși, autoarea a activat opțiunea de afișare a butonului Print, astfel încât cartea este posibil de printat. Pentru a o accesa online, după cumpărare, trebuie să vă autentificați în Librărie.După accesare, se poate printa, integral sau parțial.

Butonul Lectură integrală, care va apare în tab-ul de mai sus doar după cumpărare, oferă acces online la conținutul cărții. Dacă butonul, accidental, nu se afișează, vă rog să anunțați incidentul prin sms la 0745955210 sau prin email la librariascriitorilor@yahoo.com

 

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor (2 întrebari)

Re: Re: Întrebare carte Fișe de lucru pentru corectarea dislexiei și disgrafiei (Adăugat de Olguta în 26.08.2021 09:08:49 )
Bună ziua, Cartea nu poate fi descărcată in format PDF, dar poate fi printata direct de pe site-ul librăria scriitorilor. După ce efectuați plata, va logați pe acest site și veți avea opțiunea de a o imprima. Va mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!
Întrebare carte Fișe de lucru pentru corectarea dislexiei și disgrafiei (Adăugat de SVETLANA în 26.08.2021 08:05:10 )
Olguta, salut. vreu sa cumpar carte Fișe de lucru pentru corectarea dislexiei și disgrafiei dar nu am inteles daca este si in format .pdf adica se poate printa?? multumensc pentru raspuns cu respect svetlana
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles