Oferte speciale

  • La aproximativ o săptămână de la primirea cărții comandate, scriitorul se oferă să vă sune pentru o discuție caldă, de 10-15 minute, în jurul cărții și vieții. Fără politică!

Aspecte teoretico-aplicative privind exprimarea corectă

Categorii Auxiliar didactic
Autor(i) Mihaela Suciu
Stoc 10 buc.
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-2149-7
Anul publicării 2019
Nr. pagini 186
Format Tipărit
Autograf Autorul acordă autograf
Nota Aceasta carte nu are o nota
Acordă o notă

Aspecte teoretico-aplicative privind exprimarea corectă este o lucrare concepută ca un instrument de lucru pentru elevi şi profesori. Prin lucrarea de faţă am dorit să evidenţiez importanţa scenariului orelor de limba şi literatura română care trebuie să reprezinte ansamblul posibilităţilor de autodefinire, de autocunoaştere, de autoexprimare prin dialogul complex elev-text literar/nonliterar, elev-profesor, elev-colegi.

Actuala lucrare şi-a propus să prezinte importanţa comunicării din perspectivă funcţională, în variantă scrisă şi orală, pornind de la dezvoltarea competenţei de comunicare, continuând cu modelul comunicativ-funcţional, comunicarea orală şi comunicarea scrisă, finalizând cu strategii de valorificare a situaţiilor de comunicare globală şi lectura, act de comunicare, cât şi act de cunoaştere.

Prin aplicarea unor strategii didactice: Povestea fotografiilor, metoda RAFT (Rol-Auditor-Formă-Text), Scaunul autorului, Vreau să te cunosc!, Am văzut, am citit!, Discuţie informală în trei paşi, Învăţarea prin dramatizare, Graffiti, Cvintetul ş.a., elevii îşi vor dezvoltarea exprimarea corectă, scrisă şi orală.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles