Ghidul bobocului Vegan

Categorii Cultură generală Dezvoltare personală Educație Medicină-Sănătate
Autor(i) Enikö Pal
Stoc 196 buc.
Editura Rotipo
ISBN 978-606-8907-42-0
Anul publicării 2018
Nr. pagini 480
Format Tipărit
Autograf Autorul acordă autograf
Nota 5.00 (3 voturi)
Acordă o notă

Cartea "Ghidul bobocului Vegan" scrisă de Enikö ne arată ce înseamnă veganismul, ce impact are stilul nostru alimentar în sănătatea noastră și cum putem duce o viață mai sănătoasă făcând alegerile nutriționale potrivite. Această carte este rezultatul a 13 ani de experiență ca vegan, nutriţionist şi nutriţionist pentru sportivi.

Acest ghid te va învăța ce înseamnă cu adevărat să duci o viață sănătoasă și ce este fericirea. Totul începe cu tine și familia ta, cu ceea ce decizi să servești la cină. În acest ghid vei vedea cum te afectează alegerile uzuale și ce poți să faci pentru a te bucura mai mult timp de o viață sănătoasă alături de cei dragi. În acest proces de învățare vei descoperi o lume nouă plină de compasiune și grijă față de tot ceea ce are viață.
”Cu ce pot eu să schimb ceva în lume?” au spus șapte miliarde de oameni. Tu ești persoana care poate să își schimbe propria viață, poți să faci lucruri frumoase, poți să fi bun, poți face din lumea aceasta un loc mai frumos, poți chiar să salvezi planeta în loc să ajuți la distrugerea ei. Toate alegerile între bine și rău încep din farfuria ta, indiferent dacă ești femeie sau bărbat, negru sau alb, sărac sau bogat, indiferent de pregătirea profesională, profesia practicată sau statutul social, alimentația ta naturală constă în alimente vegetale. Ești om dar uman te face doar compasiunea.

 

Cartea se expediază prin Poșta Română cu plata ramburs. La costul cărții se adaugă costul serviciului de ramburs.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles