Codul lui Da Vinci - romanul antibiblic

Categorii Dezvoltare personală Religie
Autor(i) Voichița Tulcan Macovei
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-1578-6
Anul publicării 2017
Nr. pagini 160
Format eBook Comercial
Răsfoire carte Da
Nota 5.00 (10 voturi)
Acordă o notă

Cartea este o replică dată „marelui creator” Dan Brown, cel care „își permite să facă artă” plecând de la subiecte ale creștinismului pe care, în fapt, nu le cunoaște: Biserica, Iisus ca Mântuitor, iubirea lui Iisus pentru Maria Magdalena. Autorul încearcă să explice că întreaga acțiune a romanului nu este decât o ficțiune și, până la urmă, o blasfemie la adresa creștinismului.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor (2 comentarii)

Adăugat de VOICA în 12.01.2018 20:10:04
Doamna Macovei, v-am citit cartea ,,Codul lui Da Vinci”, romanul antibiblic și am avut încă o dată confirmarea crezului că talentul nu este singurul care contează când scrii. Cuvântul poate clădi sau poate ucide, cum și talentul poate fi de partea binelui sau de cea a răului. Dan Brown, din păcate, și-a pus talentul la bătaie, nu pentru a clădi ci pentru a dărâma o credință de mii de ani mânat, cred eu, de dorința de senzațional, de succes de marketing, într-o lume în care se pare că și-a pierdut busola și se îndreaptă spre prăpastie într-o veselie oarbă. Cartea dumneavoastră este un semnal de alarmă pentru cine mai încearcă să priceapă în ce lume trăiește și sper să nu fie ultimul.
Adăugat de Anamaria în 04.01.2018 20:34:55
Doamna Macovei Voichita a fost profesoara mea in liceu, intre anii 2004-2007. Intotdeauna s-a dovedit o luptătoare pentru valorile creștinismului. Dovada și aceasta carte. Va urez succes mai departe doamna profesoara in realizarea planurilor pe care le aveți! Anamaria

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles