Călător, trecător pribeag pe pământ

Categorii Memorii
Autor(i) ionel davidiuc
Stoc 40 buc.
Editura Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-0873-3
Anul publicării 2016
Nr. pagini 360
Format Tipărit
Autograf Autorul acordă autograf
Nota 1.50 (2 voturi)
Acordă o notă

    În paginile acestei cărţi, vei găsi uşor o alinare pentru suflet, un leac pentru stresul zilelor noastre. Vino pe urmele paşilor unui, călător, prin viaţă trecător. Vino pentru a deveni mai încrezător, mai hotărât în a preţuii şi a trăii mai intens, fiecare zi, fiecare ceas, fiecare clipă ,, care ni s-a dat”. 

        Prins de vraja  cuvintelor, pătrunzi emoţia simţămintelor lăuntrice şi nu vei regreta. Sigur vei simţi această bucurie a simţurilor  şi vei spune mulţumit: ,,Mă simt mai fericit decât oricine şi nu regret MINUTUL CEL TRECÂND, Când simt cum urcă STAREA CEA DE BINE, în mădulare-n, suflet şi în gând!”. 

Volumul „Călător, trecător… pribeag pe pământ” este o cronică a vieţii unui om născut şi crescut pe pământ românesc, în tradiţii şi obiceiuri româneşti, cu mentalităţi şi cultură româneşti, strămutat într-o altă lume, diferită din multe puncte de vedere, nu o lună, un an, ci chiar mai mult de cinci ani. Pe scurt, este cronica vieţii unui dezrădăcinat (acum i se zice imigrant), produs al libertăţii dobândite după Revoluţie.

Viaţa dusă în străinătate aceşti ani, cu toate avatarurile ei este reflectată în imagini artistice în care se dezvăluie capacitatea autorului de a discerne binele de rău, frumosul de urât, credinţa de necredinţă, moralul de imoral, adevărul de minciună, loialitatea de trădare.

Volumul urmează firul autobiografic cu incursiuni în medii şi circumstanţe în care autorul se regăseşte cu personalitatea sa complexă şi, uneori, contradictorie.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles