Ecoul Mării

Categorii Poezie
Autor(i) Alexandru Vlad
Editura Librăria Scriitorilor
ISBN 978-606-94166-2-4
Anul publicării 2016
Nr. pagini 98
Format Electronic
Nota 4.88 (131 voturi)
Acordă o notă

Preview volum:

https://goo.gl/aCxvaE

Despre Volum

Acest volum de poezii este produsul a patru ani de creație în care s-a imortalizat lupta autorului cu maturizarea. Majoritatea poeziilor tratează teme precum moartea, iubirea, eternitatea, religia și personalitatea. Volumul este însoțit de un DVD gratuit, cu cele două filme documentare de scurt metraj, We Fly Again și Another Day of Mankind, realizate de același autor și câștigătoare a 4 premii internaționale, cu o participare în peste 40 de festivaluri internaționale de film și o nominalizare la premiile "Gopo" - ediția 2015.

Recomandare Ana Blandiana

Stimate Domnule Vlad Alexandru,

Acest mesaj va putea să vi se pară suprarealist. Adevărul este că nu știu când mi-ați dat volumul Ecoul Mării și nici unde. L-am găsit acum făcând ordine într-o casă în care ne vor îngropa cărțile, într-un mare teanc de volume primite direct într-una din călătorii: la Iași, la Cluj, la Brăila, la Timișoara? De peste tot m-am întors încărcată și nu am avut timp să citesc, pentru că mereu trebuia să fac altceva. 

Oricum, abia acum am citit volumul care m-a impresionat și pentru care  vă felicit. Nu știu dacă între timp nu a apărut. Singurul lucru pe care  îl știu este că e scris de un poet adevărat și care nu se află chiar la început.

Vă doresc mult succes și mai ales multe alte pagini scrise.

Cu sentimente colegiale,

Ana Blandiana

Orice volum comandat vine cu DVD-ul bonus și autograf din partea autorului, de aceea vă rog ca în comandă să specificați numele persoanei căreia va fi dedicat volumul.

Prețul volumului este de 20 de lei, iar transportul prin Poșta Română va fi 10 lei. Pentru mai multe volume achiziționate în aceeași comandă nu se platește transport suplimentar.

Imagine volum + DVD + autograf 

Coperta completă față - verso

Imagine frontală cărți

Despre DVD

Trailer We Fly Again

Trailer Another Day Of Mankind

DVD-ul conține și versiunea digitală a volumului !

 

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles