Oferte speciale

  • La pretul cartii se adauga taxa de curierat ce se achită de către cumpărător in momentul primirii coletului.

Prietenul meu, Microsoft Word

Categorii Auxiliar didactic Culegeri școlare
Autor(i) Mariana Ivan
Stoc 9 buc.
ISBN 978-606-8507-50-7
Anul publicării 2014
Nr. pagini 105
Format Tipărit
Nota 5.00 (1 voturi)
Acordă o notă

Noţiunile teoretice acoperă majoritatea meniurilor specifice lucrului cu documente mici sau de dimensiuni mari, care conţin pe lângă fonturi, paragrafe, stiluri, wordArt, ilustraţii, tabele şi referinţe, sfârşit de coloană, sfârşit de pagină, semne de carte, cuprins automat, index, obiecte inserate și realizate utilizând alte aplicații (ex. Bitmap Image, Microsoft Graph Chart, Microsoft Equation etc.).

Partea a doua a cărţii, Aplicaţii Microsoft Word, o colecţie de 59 de fişe, poate constitui portofoliul elevului. Aplicaţiile sunt organizate din fişe de lucru, de evaluare, de consolidare realizabile într-un anumit timp şi evaluate prin punctaj. Din punctul meu de vedere acestea îndeplinesc criteriile SMART, respectiv sunt Specifice, Măsurabile, Accesibile, Realizabile într-un anumit Timp.

Fişele de lucru respectă programa şcolară, atât pentru gimnaziu cât şi pentru liceu, în conformitate cu manualele de Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor avizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice,   fiind, totodată, creaţii autentice, alcătuite special pentru fiecare lecţie şi potrivit capacităţilor de asimilare dobândite de fiecare elev, prin lucrul efectiv la clasă sub îndrumarea individuală a profesorului într-o oră de curs.

 Fişele de lucru, de consolidare, de evaluare, de predare sunt concepute pentru a fi aplicate diferenţiat în funcţie de titlul lecţiei şi de nivelul clasei. Aceste fişe sunt însă şi un feedback evoluativ sistematic, care le permite pasionaţilor să-şi organizeze procesul de învăţare. Punctajele sunt acordate transparent şi obiectiv pe baza rezultatelor realizării cerinţelor din fişe şi a criteriilor privind nivelul de performanţă, astfel încât utilizatorii sunt implicaţi în procesele de evaluare şi autoevaluare.

După gradul de dificultate fişele pot fi organizate pe 3 nivele:

  1. Nivel* - înţelegere şi aplicare;
  2. Nivel** - aplicare şi exersare;
  3. Nivel *** - aprofundare şi performanţă.

Succes în consolidarea deprinderilor de a aborda corect şi competent cerinţele digitale!!!

 

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles