Rețete dulci și sărate

Categorii Medicină-Sănătate
Autor(i) Anca Toporaș
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-0506-0
Anul publicării 2016
Nr. pagini 68
Format eBook Comercial
Nota 5.00 (2 voturi)
Acordă o notă

Ceea ce este nevoie: cu siguranţă sănătatea, sau mai bine zis, o bună sănătate! Este cu siguranţă bunul cel mai de preţ şi cel mai important, pentru care sunt necesare informaţiile cele mai corecte.

Acestă carte de reţete este chiar ceea ce vă trebuie ! Cu aceste reţete noi sau vechi sau puţin transformate, care vă vor ajuta să începeţi acest nou parcurs alimentar, fără de care nu puteţi să vă menţineţi sau să vă recuperaţi deplina formă fizică şi sănătatea.

Nu există nici un medicament, nici o intervenție chirurgicală sau practică medicinală care poate să rezolve problemele de sănătate, dacă, mai întâi, nu se înţelege cauza de unde a început boala. În marea majoritatea a cazurilor, bolile au originea în utilizarea alimentelor care nu sunt tolerate. Alimentul este elementul pe care îl introducem zilnic în organismul nostru. Dacă este adecvat pentru sistemul nostru imunitar, este un remediu excelent, dar dacă este inadecvat, cu siguranţă duce la boli.

Această carte dă informaţii culinare utile bazate pe “ teoria grupelor de sânge”, se completează în simplitatea sa şi în utilizarea raţională a ingredientelor, în plus, această publicaţie oferă reţete preparate cu alimente fără gluten: le persone celiace pot să găsească soluţii gustoase în alternativă pentru a îmbogăţii meniul culinar.

Totul este de un real ajutor pentu cine vre să se simtă bine, schimbând în mod simplu obişnuinţele alimentare.

Acestă carte este un început: pentru a trăi bine, pentru a schimba obişnuinţele alimentare şi pentru a descoperi gusturi şi ingrediente mai puţin cunoscute.

Am ales să pun în valoare cerealele fără gluten şi quinoa, deoarece sunt aproape cele mai puţin cunoscute, dar sunt alternative de valoare şi nutritive şi pentru care nu sunt publicaţii în ce priveşte pregătirea şi valoarea lor nutritivă.

Meiul şi hrişca sunt foarte bune ca înlocuitori în pregătirea spaghetelor, tăiţeilor, găluştelor, a pâinii, chiflelor, etc., dar nu sunt indicate pentru consumul lor în timpul meselor de seară; în schimb, quinoa este cea mai indicată pentru a fi utilizată în pregătirea dulciurilor, de care ar fi bine să nu exageraţi.

 

În această carte nu am introdus reţete pentru pâine pentru că vreau să vă fac să descoperiţi câte alte reţete gustoase sunt posibile. Aceste cereale se transformă în mod rapid şi uşor în delicioase clătite, foietaj sau tăiţei, spagheti, găluşti şi multe altele. 

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles