Oferte speciale

  • Lecturare Online imediat după cumpărare, și pe telefon mobil, tabletă, etc.
  • Puteți răsfoi o parte a lucrării, înainte de cumpărare. Pentru răsfoire, trebuie să vă autentificați - cel mai rapid cu butonul Facebook

O alinare pentru români: părintele Arsenie Boca

Categorii Teologie
Autor(i) Neculai Eugen Vrăjitoru
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-30-0344-8
Anul publicării 2015
Format eBook Comercial
Răsfoire carte Da
Nota 5.00 (2 voturi)
Acordă o notă

Chiar dacă a plecat la Domnul de 26 de ani, părintele Arsenie Boca își continuă misiunea în lume.

Despre părintele Arsenie Boca a venit vremea să se scrie mai mult, să se vorbească mai mult. Și eu, la rândul meu, mergând la Prislop la mormântul părintelui, simțeam prezența lui Dumnezeu, îl simțeam pe Hristos trăind și vorbind în părintele Arsenie Boca.

Era și este un lucru extraordinar, cum spunea cineva, ca în viața noastră, în viața oamenilor să întâlnim un sfânt.

De aceea am simțit nevoia să aștern în paginile acestei cărți date biografice din copilăria și viața părintelui, activitatea neobosită dusă de acesta ca duhovnic al zecilor de mii de oameni care-l căutau și minuni făcute atât în timpul vieții, cât și minuni care se întâmplă la mormântul său de la Prislop.

Avalanșa de pelerini care se pornește săptămână de săptămână la mormântul Sfântului de la Prislop este una dintre dovezile care atestă faptul că părintele Arsenie Boca a ajuns în casele, dar și mai ales în inimile a tot mai mulți români, mulți dintre aceștia simțind nevoia să vină personal la mormântul de la Prislop și să se roage părintelui și să-i ceară să mijlocească la Domnul pentru necazurile lor.

Părintele Arsenie ne-a lăsat o sumedenie de preziceri, cugetări și sfaturi duhovnicești de o valoare inestimabilă, care numai o dată citite, ne pun pe gânduri.

 

Citind această carte, la un moment dat veți realiza că viața părintelui era una deosebită de a oamenilor, se vede că este un trimis a lui Dumnezeu ca să ne ajute să ne apropiem tot mai mult de credință.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles