Oferte speciale

  • Lecturare Online imediat după cumpărare, și pe telefon mobil, tabletă, etc.
  • Puteți răsfoi o parte a lucrării, înainte de cumpărare. Pentru răsfoire, trebuie să vă autentificați - cel mai rapid cu butonul Facebook

Mănăstirea Bogdăneşti, speranţă şi mângâiere

Categorii Teologie
Autor(i) Neculai Eugen Vrăjitoru
Editura Sfântul Ierarh Nicolae
ISBN 978-606-671-554-6
Anul publicării 2014
Nr. pagini 139
Format eBook Comercial
Nota Aceasta carte nu are o nota
Acordă o notă

Cartea aceasta este o prezentare istorică a existenței monahismului ortodox în ținutul Bogdănești, este dorința autorului de a reaminti, iar celor care nu știu de a arăta și dovedi ce numeroase sihăstrii și mănăstiri am avut și avem în această parte a țării; ce profundă și evanghelică, constantă și intensă viață duhovnicească s-a trăit în tot spațiul românesc.

Este intenția de a face să nu se uite această experiență ortodoxă străbună care ne situează la același nivel cu celelalte țări și biserici ortodoxe surori, experiență pe care o lăsăm moștenire prin această carte generațiilor viitoare ca o candelă nestinsă rămasă de la părinții și rugătorii neamului nostru.

 

Cartea aceasta este și un modest buchet de flori adus părintelui Loghinoaia Gheorghe, conducătorul și ctitorul acestui sfânt așezământ monahal „Mănăstirea Bogdănești” și a așezământului social-filantropic al mănăstirii, spre lauda lui Dumnezeu celui în Treime închinat și mărit.

Adaugă un comentariu

Opiniile cititorilor

Nu există comentarii. Fii primul care își spune părerea!

Adaugă o întrebare

Trebuie să fiți autentificat pentru a pune o întrebare. Autentificare Facebook

Întrebările cititorilor

Nu există întrebări. Pune o întrebare vânzătorului!
Acest site foloseste cookie-uri. Află mai multe Am înteles